Onze tarieven

Zo gaan wij te werk

01.

Kennismaken

Wij maken graag eerst kennis met u en uw onderneming. Wij nodigen u graag uit bij ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U krijgt van ons een passende offerte met daarin uw vaste maandtarief en een overzicht van onze dienstverlening. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

02.

Digitale app

U krijgt van ons een digitale app. Door middel van deze app kunt u al uw facturen en bonnetjes inscannen, zodat het direct binnen komt in ons boekhoudprogramma. Alle aangeleverde bonnen en facturen zullen wij na ontvangst verwerken in ons boekhoudprogramma Exact Online. Indien u toch wenst om uw administratie in een fysieke ordner bij te houden dan is dit ook geen probleem.

03.

Bankkoppeling

U kunt ervoor kiezen om een automatische bankkoppeling met onze boekhoudprogramma te maken. Hierdoor worden alle banktransacties automatisch ingelezen in ons boekhoudprogramma. Zo kunnen wij snel alle bijbehoren bonnetjes en facturen afletteren met de banktransacties. De koppeling kan op dit moment gemaakt worden met ING, ABN AMRO, KNAB, Rabobank en BUNQ.

04.

Wij doen de rest

Iedere maand of kwartaal is het tijd voor de aangifte omzetbelasting. Zodra de administratie compleet is en wij alles hebben verwerkt, zullen wij de aangifte omzetbelasting, met uw akkoord, tijdig indienen bij de Belastingdienst. Aan het einde van het jaar sluiten wij het boekjaar af, stellen wij de jaarstukken op en dienen wij de aangifte inkomstenbelasting en eventueel de aangifte vennootschapsbelasting in bij de Belastingdienst.

Standaard

€ 75

/ Maand
Premium

€ 95

/ Maand

Heeft u meer dan 50 bonnen en facturen per maand? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW en alleen geldig voor ZZP’ers. Heeft u een VOF of een BV? Neem dan contact met ons op.

Overige tarieven

Waarom uw boekhouding door AdminVision laten verzorgen?

Het gaat ons om meer dan het bijhouden van uw administratie. Bij AdminVision staat persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid voorop. AdminVision is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent administratie, jaarrekening en fiscale wetgeving. Zo kunnen wij u goed blijven adviseren en alle fiscale mogelijkheden optimaal te kunnen gebruiken.

Loonstroken: €13,00 per loonstrook (incl. het indienen van de loonaangifte)
Éénmalig opzetten salarisadministratie: €80,00

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW

Rapportages en/of prognoses: Prijs op aanvraag
Verkoopfacturen opstellen: €10,00 per maand
Overige werkzaamheden: €45,00 per uur

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW

Hier doen wij het voor!

Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen van alle administratieve werkzaamheden en fiscale verplichtingen.

Wij van SeyfSneakers zijn zeer tevreden over AdminVision. Onder andere is de communicatie zeer goed. Wij raden bedrijven ook aan om AdminVision haar administratie en dergelijke te laten verrichten. 

SeyfSneakers
5/5

Ik ben erg tevreden over de service die AdminVision verleend. Zeer vriendelijke en deskundige boekhouders welke met je meedenken. Ik kan AdminVision aanraden aan andere ondernemers!

Excellent Schoonmaak
5/5
Scroll to Top