Onze tarieven

Zo gaan wij te werk

01.

Kennismaken

Wij maken graag eerst kennis met u en uw onderneming. Wij nodigen u graag uit bij ons kantoor voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U krijgt van ons een passende offerte met daarin uw vaste maandtarief en een overzicht van onze dienstverlening. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

02.

Administratie inrichten

U zult een digitale app van ons krijgen. Door middel van deze app kunt u al uw facturen en bonnetjes eenvoudig inscannen zodat het direct binnen komt in ons boekhoudsoftware. U kunt er ook voor kiezen om een automatische bankkoppeling te maken met onze boekhoudsoftware Exact Online. Hierdoor worden alle banktransacties automatisch ingelezen in ons boekhoudsoftware. Zo kunnen wij snel alle bijbehorende bonnen en facturen afletteren met de banktransacties.

03.

Wij doen de rest

Wij zullen uw administratie maandelijks bijwerken en indien gewenst elke maand een financieel overzicht naar u sturen. Ook zullen wij elk kwartaal de aangifte omzetbelasting voor u indienen. Het enige wat u hoeft te doen is uw administratie maandelijks aanleveren. Aan het einde van het jaar zullen wij het boekjaar afsluiten, stellen wij de jaarstukken op en zullen wij de aangifte inkomstenbelasting tijdig indienen bij de Belastingdienst.

Standaard

€ 85

/ excl. btw per maand

Heeft u meer dan 30 mutaties per maand? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW en alleen geldig voor ZZP’ers. Heeft u een VOF? Neem dan contact met ons op.

Overige tarieven

Waarom uw boekhouding door AdminVision laten verzorgen?

Het gaat ons om meer dan het bijhouden van uw administratie. Bij AdminVision staat persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid voorop. AdminVision is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent administratie, jaarrekening en fiscale wetgeving. Zo kunnen wij u goed blijven adviseren en alle fiscale mogelijkheden optimaal te kunnen gebruiken.

Loonstrook opmaken: €13,00 per loonstrook (incl. het indienen van de loonaangifte)
Salarisadministratie eenmalig opzetten: €80,00

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW

Rapportages en/of prognoses: Prijs op aanvraag
Overige werkzaamheden: €69,00 per uur

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW

Hier doen wij het voor!

Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen van alle administratieve werkzaamheden en fiscale verplichtingen.

Wij van SeyfSneakers zijn zeer tevreden over AdminVision. Onder andere is de communicatie zeer goed. Wij raden bedrijven ook aan om AdminVision haar administratie en dergelijke te laten verrichten. 

SeyfSneakers
5/5

Ik ben erg tevreden over de service die AdminVision verleend. Zeer vriendelijke en deskundige boekhouders welke met je meedenken. Ik kan AdminVision aanraden aan andere ondernemers!

Excellent Schoonmaak
5/5
Scroll to Top