Over ons

Voor wie is AdminVision?

Waarom uw boekhouding door AdminVision laten verzorgen?

Het gaat ons om meer dan het bijhouden van uw administratie. Bij AdminVision staat persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid voorop. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent administratie, jaarrekening en fiscale wetgeving. Zo kunnen wij u goed blijven adviseren en alle fiscale mogelijkheden optimaal te kunnen gebruiken.

Als startende ondernemer zit u vol met plannen en ambities en wilt u zich natuurlijk focussen op de werkzaamheden van uw onderneming en geen tijd besteden aan bijzaken zoals de boekhouding. Wij helpen u graag met uw boekhouding en bij ons kunt u ook terecht voor persoonlijk advies. Ook adviseren wij u over mogelijke belastingvoordelen zoals startersaftrek. Wij staan u graag bij voor het maken van een goede start voor uw bedrijf.

Als zzp’er bent u iedere dag bezig om uw onderneming zo succesvol mogelijk te maken. De administratie kan dan een tijdrovende klus zijn waar u tegenop ziet. Besteed daarom uw boekhouding uit bij AdminVision. U heeft altijd inzicht in uw cijfers en u bij ons kunt u altijd terecht voor vragen en advies. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Als vennoten deel je successen en de winst, maar ook de risico’s die het ondernemerschap met zich meebrengt. Zo ben je als vennoot ook schuldig voor acties van andere vennoten. Doordat je met meerdere mensen aansprakelijk bent voor het bedrijf, is een goede administratie erg belangrijk. Meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Standaard

€ 85

/ excl. btw per maand

Heeft u meer dan 30 mutaties per maand? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

*Bovengenoemde tarieven zijn excl. BTW en alleen geldig voor ZZP’ers. Heeft u een VOF? Neem dan contact met ons op.

Hier doen wij het voor!

Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen van alle administratieve werkzaamheden en fiscale verplichtingen.

Super kantoor! Zeer professioneel en ik word altijd snel geholpen. Ook hebben zij ervoor gezorgd dat ik veel minder belasting hoef te betalen.

W. Boussaïdi
5/5

Recent overgestapt naar AdminVision als boekhouder, men heeft een snelle service en is altijd goed bereikbaar met een passend advies!

H. Badu
5/5
Scroll to Top