Onze diensten

Omzetbelasting

Als ondernemer bent u verplicht om elke maand of per kwartaal de aangifte omzetbelasting in te dienen. Hierin geeft u op hoeveel BTW u aan uw klanten in rekening heeft gebracht. U kunt het te betalen bedrag aan BTW verminderen door de BTW (voorbelasting) die uw leveranciers aan u heeft gerekend in aftrek te nemen. Het is van belang dat de aangifte omzetbelasting tijdig wordt ingediend en ook op tijd wordt betaald indien u een te betalen bedrag heeft, om naheffingen te voorkomen.

Inkomstenbelasting

Als ondernemer dient u elk jaar de aangifte inkomstenbelasting in te vullen. Dit doen wij voor u en eventueel ook uw fiscale partner. Heeft u een eenmanszaak of VOF? Dan doen wij de aangifte inkomstenbelasting op basis van de door ons ingevoerde administratie. Daarnaast verwerken wij ook de overige aftrekposten zodat u nooit teveel belasting betaald. 


Salarisadministratie

Wanneer u personeel in dienst heeft of gaat aannemen, dan zult u ook een salarisadministratie moeten voeren. U moet als werkgever dan iedere maand uw personeel uitkeren. Ook dient u elke maand loonaangifte te doen en het juiste bedrag aan loonheffingen af te dragen aan de Belastingdienst. Wij kunnen voor u de loonaangifte indienen, alsmede de salarisstroken en jaaropgaven opstellen.

Jaarrekening

Een goed verzorgde financiële administratie resulteert aan het einde van het boekjaar in een jaarrekening. Deze bestaat uit een winst- en verliesrekening en balans. Uw jaarrekening dient als basis voor de omzetbelasting en inkomstenbelasting.

Overige diensten

Waarom uw boekhouding door AdminVision laten verzorgen?

Het gaat ons om meer dan het bijhouden van uw administratie. Bij AdminVision staat persoonlijk contact, klantvriendelijkheid en laagdrempeligheid voorop. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent administratie, jaarrekening en fiscale wetgeving. Zo kunnen wij u goed blijven adviseren en alle fiscale mogelijkheden optimaal te kunnen gebruiken.

Op basis van uw wensen kunnen wij ook rapportages opstellen. Denk hierbij aan:

  • Maandrapportages (overzicht van de verwerkte cijfers die wij samen met u zullen bespreken)
  • Kwartaalrapportages (overzicht van de verwerkte cijfers die wij samen met u zullen bespreken)
  • Tussentijdse cijfers

Indien u een hypotheek of een lening wilt aanvragen, dan vraagt de verstrekker meestal om een prognose. Samen met uw input en onze overzichten zullen wij een prognose voor u opstellen.

Wat kan Adminvision voor u betekenen? Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Wilt u gaan starten met uw onderneming of bent u zojuist begonnen? Maar mist u nog kennis of heeft u behoefte aan een sparringpartner? AdminVision helpt startende ondernemers graag op weg en wij staan u graag bij voor het maken van een goede start voor uw bedrijf.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hier doen wij het voor!

Ons doel is om u zoveel mogelijk te ontzorgen van alle administratieve werkzaamheden en fiscale verplichtingen.

Ik laat mijn boekhouding verrichten door AdminVision, deskundigheid op maat, op vragen wordt hier attent op gereageerd. Snelle afhandeling, denkt mee met welke mogelijkheden en voordelen je uit kan halen. Kortom een bedrijf die meedenkt met de klant en met passie het werk uitvoert. Ben super tevreden bij AdminVision.

Alfino Schilders Lelystad
5/5

Sinds vorig jaar overgestapt naar AdminVision omdat wij niet tevreden waren bij ons voormalige boekhouder. Dit bleek een zeer goede zet te zijn. Niet alleen de verwerking ging veel sneller, maar ook de bereikbaarheid is veel beter. Wij krijgen nu veel meer terug dan de voorgaande jaren. AdminVision kunnen wij van harte aanbevelen.

Eco Cleaning Almere
5/5
Scroll to Top